Geräte und Zubehör
Caprese-pastasalat med kylling
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portioner
Zutaten
Pesto
-
parmesanost skåret i stykker (2 cm)50 g
-
pinjekerner, ristede20 g
-
basilikumblade40 g
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
citronsaft25 g
-
fed hvidløg1
-
havsalt½ tsk
Salat
-
pasta (fx farfalle, fusilli)300 g
-
vand, kogende1200 g
-
kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben i tern (2 cm)500 g
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
havsalt½ tsk
-
cherrytomater halveret250 g
-
mozzarella, drænet, skåret i tern (1 cm)mozzarellakugler, små (se tip)250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
38 g
Brennwert
2409 kJ /
575 kcal
Fett
28.2 g
Kohlenhydrate
36.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Familiebord
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti carbonara
40 Min
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Soba nudler
Keine Bewertungen
Japanske ramen nudler
Keine Bewertungen
Dumpling dej
1 Std.
Kinesiske ægnudler
1 Std.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 Min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Keine Bewertungen