Geräte und Zubehör
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
12 stuks
Zutaten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
216.3 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
866.4 kJ /
207.1 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
16.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan jus
40 Min
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Butternut en gembersoep
35 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Knapperige granola
2 Std.