Geräte und Zubehör
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std.
10 portions
Zutaten
Rum Raisins
-
raisins2 oz
-
water, to coverdark rum to cover
Caramel
-
sugar5 oz
-
water divided37 ½ oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar2 oz
Budín
-
sugar4 ½ oz
-
whole milk14 oz
-
day old bread torn into pieces (see Tip)4 ½ oz
-
vanilla extract1 tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
242.1 mg
Eiweiß
7.9 g
Brennwert
1791.3 kJ /
428.1 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
63.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Nenhuma avaliação
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
Bread Pudding Flan
3h 35min
Horchata
5min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Pollo Pibil
1h 30min