Geräte und Zubehör
Vegan boter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 8 Std. 5 Min
1 beker
Zutaten
Weken
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd om te weken
-
lecithine korrels (zie tips)3 tl
-
kokend water2 el
Boter
-
kokosolie (zie tips)100 g
-
ciderazijn½ tl
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd140 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Natrium
1124 mg
Eiweiß
11 g
Brennwert
7188.1 kJ /
1711.5 kcal
Fett
186.3 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
106.4 g
Kohlenhydrate
16.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanilleroomijs
12 Std.
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Sunrise smoothie
10 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Gestoomd volkorenbrood
2 Std.
Amandelcake
50 Min