Geräte und Zubehör
Zeevruchtenrijst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
12 porties
Zutaten
-
venussschelpen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse kokkels500 g
-
zout5 tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
verse koriander20 g
-
water plus extra om de rijst te weken en te koken.1500 g
-
witte wijn100 g
-
rauwe gepelde langoustines (ongeveer 500 g)6 - 8
-
garnalen, klein, ongepeld1000 g
-
uien gehalveerd300 g
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie blaadjes alleen10 g
-
olijfolie50 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
-
rode paprika gesneden300 g
-
rijst600 g
-
gedroogde laurierbladeren2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1910.4 mg
Eiweiß
35.9 g
Brennwert
1845.2 kJ /
441 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Koffielikeur
40 Min
Mojito
10 Min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Tomaat basilicum spread
5 Min
Noedelsoep
35 Min