Geräte und Zubehör
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
5637.5 mg
Eiweiß
78.1 g
Brennwert
10742 kJ /
2567.4 kcal
Fett
138.9 g
Ballaststoffe
16.3 g
gesättigte Fettsäuren
59.8 g
Kohlenhydrate
223.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Nasi Goreng
40 Min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Dubai Chocolate Tiramisu
Keine Bewertungen