Geräte und Zubehör
Mini fruit cakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
16 portions
Zutaten
-
mixed dried fruit560 g
-
brandy plus an extra 2-3 tbsp, to feed (see Tips)300 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease (see Tips)200 g
-
brown sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
eggs room temperature4
-
plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
77.5 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
1564.1 kJ /
373.8 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
48.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 Std. 30 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Custard
10 Min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1 Std. 45 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min
Traditional Christmas cake
3 Std. 15 Min
Better banana cake
45 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min