Geräte und Zubehör
Pikan Cevizi Kıtırlı Muzlu Kek
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 dilim
Zutaten
Kek
-
tereyağı yumuşak100 g
-
un230 g
-
esmer şeker80 g
-
akçaağaç şurubu50 g
-
muz parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
kabartma tozu3 tk
-
tarçın, toz1 tk
-
tuz½ tk
-
yumurta, büyük boy (63-73 gr)2
-
pikan cevizi50 g
Kıtır
-
esmer şeker60 g
-
un30 g
-
tereyağı yumuşak, oda ısısında30 g
-
muskat, toz½ tk
-
pikan cevizi60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 dilim
Natrium
209.4 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
1318.4 kJ /
315.1 kcal
Fett
16.8 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Kohlenhydrate
38.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kakaolu, Vişneli Kek
2 Std. 15 Min
Yulaflı Muzlu Kek
2 Std.
Elmalı Kek
1 Std. 15 Min
Elmalı Kek
1 Std.
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1 Std. 15 Min
Pikan Cevizli Muzlu Kek
2 Std.
Muzlu Kek (Banana Bread)
1 Std. 50 Min
Bol Elmalı Kek
2 Std. 30 Min
Elmalı Crumble Kek
1 Std. 10 Min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 Min
Karışık Meyveli Kek
1 Std.
Çikolata ve Portakallı Kek
1 Std. 20 Min