Geräte und Zubehör
Patates ve Kefirli Ekmek
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
15 dilim
Zutaten
-
buğday170 g
-
patates pişmiş, soğutulmuş, parçalara bölünmüş200 g
-
un300 g
-
kefir300 g
-
bal1 tk
-
taze maya ufalanmış40 g
-
tuz2 tk
-
su üzerine serpmek için
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 dilim
Natrium
322.1 mg
Eiweiß
5.3 g
Brennwert
597.8 kJ /
142.9 kcal
Fett
1.3 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
28.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fırından Ekmekler
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3 Std. 40 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3 Std. 20 Min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 Std. 20 Min
Köy Ekmeği
2 Std.
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Sütlü Ekmek
2 Std. 35 Min