Geräte und Zubehör
Pumpapaj
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
12 portioner
Zutaten
Pajdeg
-
vetemjöl250 g
-
smör kallt & tärnat150 g
-
stort ägg1
-
vitvinsvinäger1 matsked
-
havssalt1 tesked
Fyllning
-
smör för smörjning
-
emmentalerost i bitar (2 cm)100 g
-
färsk persilja endast bladen1 kvist
-
pumpakött i bitar (2-3 cm)500 g
-
lök delad150 g
-
tärnat bacon150 g
-
olivolja20 g
-
crème fraîche, min. 30 % fetthalt280 g
-
stora ägg3
-
färsk gräslök hackad2 matskedar
-
havssalt1 tesked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
malen muskot¼ tesked
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
9.6 g
Brennwert
1571 kJ /
375 kcal
Fett
29.1 g
Kohlenhydrate
18.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pumpa
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Olivbrödpinnar
Keine Bewertungen
Potatis- & ostsnittar
2 Std.
Kexstjärnor med topping
Keine Bewertungen
Kexgran med topping
Keine Bewertungen
Små ciabatta
Keine Bewertungen
Pumpa- & spenatpaj
Keine Bewertungen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Keine Bewertungen
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Keine Bewertungen
Ostiga Grönsaksbars
Keine Bewertungen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Sötpotatispizza
Keine Bewertungen
Smördegskrans med rostade grönsaker
Keine Bewertungen