Geräte und Zubehör
Glamorgan Sausages
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
10 pieces
Zutaten
-
white bread torn in pieces300 g
-
olive oil20 g
-
leeks white part only, sliced (1 cm)200 g
-
Cheddar cheese Welsh or Caerphilly150 g
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh thyme leaves2 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs2
-
English mustard2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
egg whites from medium eggs2
-
sunflower oil for frying4 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
507.2 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
971.2 kJ /
232.1 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.4 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Leek and Potato Soup
40 Min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 Std. 5 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Cornish Fairings
35 Min
Vegan Ginger Biscuits
40 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min