Geräte und Zubehör
Krydret butternut squash brioche pudding
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 55 Min
8 portioner
Zutaten
-
butternut squash skrællet, skåret i stykker (2 cm)400 g
-
vand250 g
-
smør til smøring
-
brioche skåret i skiver (ca. 12 skiver)370 g
-
sultana rosiner100 g
-
sødmælk480 g
-
sukker, hvid50 g
-
æg, stort2
-
kanel, stødt1 tsk
-
kardemomme, stødt½ tsk
-
muskatnød, stødt1 knivspids
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8 g
Brennwert
1333 kJ /
319 kcal
Fett
12 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sød grøntsagsbagning
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 Std.
Tiramisukage
Keine Bewertungen
Hyldeblomstkage med lime
Keine Bewertungen
Tærte med makroner og bær
Keine Bewertungen
Birkes-bærkage
Keine Bewertungen
Blåbærsnegle
Keine Bewertungen
Brombærtærte
Keine Bewertungen
Små ribskager med crumble
Keine Bewertungen
Vandbakkelser med brombærcreme
Keine Bewertungen