Geräte und Zubehör
Græskarkage med kokus og appelsin
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
12 skiver
Zutaten
-
appelsin revet skal1
-
vand400 g
-
græskar, frisk i tern (ca. 2 cm)300 g
-
smør til smøring
-
smør blød100 g
-
sukker, hvid120 g
-
fintmalet kokosmel100 g
-
æg, stort3
-
kanel, stødt1 tsk
-
muskatnød, stødt1 tsk
-
selvhævende mel100 g
-
bagepulver1 tsk
-
flormelis til drys
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 skive
Eiweiß
3 g
Brennwert
905 kJ /
215 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sød grøntsagsbagning
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 Std.
Tiramisukage
Keine Bewertungen
Hyldeblomstkage med lime
Keine Bewertungen
Tærte med makroner og bær
Keine Bewertungen
Birkes-bærkage
Keine Bewertungen
Blåbærsnegle
Keine Bewertungen
Brombærtærte
Keine Bewertungen
Små ribskager med crumble
Keine Bewertungen
Vandbakkelser med brombærcreme
Keine Bewertungen