Geräte und Zubehör
Curry Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
5 portions
Zutaten
-
whole chicken legs cut in pieces (3-4 cm)3
-
curry powder adjust to taste20 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
dried chillies deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length15 - 20
-
garlic cloves peeled3
-
shallots peeled10
-
candlenuts (buah keras)5
-
fresh turmeric peeled10 g
-
fresh galangal (lengkuas) peeled10 g
-
vegetable oil60 g
-
water120 g
-
fresh curry leaf leaves only1 stalk
-
fresh lemongrass white part only, smashed2 stalks
-
potatoes cut in small wedges2
-
fresh coconut milk200 - 240 g
-
sugar1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
18 g
Brennwert
1895 kJ /
453 kcal
Fett
35 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Char Kway Teow
15 Min
Nasi Lemak
45 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Nasi Lemak
45 Min
Curry Fish
35 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Curry chicken
1 Std.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min