Geräte und Zubehör
Zoodles with Bolognese Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
celery cut in pieces (4 cm)100 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)100 g
-
brown onion halved1
-
extra virgin olive oil50 g
-
bacon diced100 g
-
mixed minced meat (e.g. pork and beef), broken into pieces400 g
-
gluten free cornflour dissolved in 4 tbsp water2 tbsp
-
canned diced tomatoes (400 g)1 can
-
tomato paste120 g
-
dried oregano2 tsp
-
dried bay leaf1
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh basil leaves only, thinly chopped4 sprigs
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1152.6 mg
Eiweiß
34.4 g
Brennwert
2659.6 kJ /
635.7 kcal
Fett
46.8 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
15.4 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize - Autumn/Winter
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Curried sausages
40 Min
Apricot Chicken
35 Min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 Min
Lamb fajitas
30 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min