Geräte und Zubehör
Fisktacos med coleslaw
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
2 portioner
Zutaten
Coleslaw
-
rödlök (valfritt)20 g
-
rödkål40 g
-
huvudkål40 g
-
morot i bitar1
-
äpple (valfri sort) i halvor½
-
färsk persilja endast blad2 kvistar
-
havssalt efter smak
-
malen svartpeppar efter smak
-
cidervinäger1 msk
-
naturell yoghurt (se tips)1 msk
-
dijonsenap1 tsk
Fisk
-
vit fiskfilé i 4 cm strimlor400 g
-
kokosolja till stekning2 msk
-
smulblandning (se tips)3 msk
Bygg dina tacos
-
små gemsallader eller isbergssalladsblad4 - 6
-
avokado tärnad½
-
körsbärstomat skivad10
-
färsk koriander endast blad4 kvistar
-
havssalt efter smak
-
malen svartpeppar efter smak
-
naturell yoghurt (se tips)2 msk
-
citron till servering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
927.3 mg
Eiweiß
50.4 g
Brennwert
2883 kJ /
686.4 kcal
Fett
43.7 g
Ballaststoffe
15 g
gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
17.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Vardag
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen
Tonfiskpasta
35 Min