Geräte und Zubehör
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
whole wheat flour14 oz
-
boiling water10 oz
-
oil plus 0.5 oz to sauté2 tsp
-
salt divided2 tsp
-
garlic cloves4
-
red onions halved, plus 3 oz chopped to serve5 oz
-
boneless pork shoulder cut into 5 pieces28 oz
-
stout beer Guinness® type17 ½ oz
-
water5 oz
-
honey2 ½ - 3 oz
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
miso paste2 tbsp
-
star anise1
-
cinnamon stick halved1
-
brown sugar2 tbsp
-
cilantro leaves to garnish
-
canned black beans (optional) drained, to garnish3 - 3 ½ oz
-
fresh jalapeño chilies sliced, to garnish1 - 2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1086 mg
Eiweiß
31.7 g
Brennwert
3020.7 kJ /
722 kcal
Fett
30.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
74.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
In Homemade We Trust
36 Rezepte
USA
USA
TM7™ Manifesto
200 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Almond Butter Oatmeal Cookies
20 Min
Salted Caramel Ice Cream
Keine Bewertungen
Sautéing Onions and Garlic
Keine Bewertungen
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Keine Bewertungen
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 Std. 20 Min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Keine Bewertungen
Cheesecakes in Jars
2 Std. 30 Min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 Std. 15 Min
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.