Geräte und Zubehör
Folded Herb Bread
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
20 portions
Zutaten
Dough
-
water10 ½ oz
-
1 ½ oz fresh yeast, crumbleddried instant yeast3 tsp
-
sugar½ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
-
oil1 ½ oz
Herb Butter
-
unsalted butter room temperature, plus extra, to grease4 oz
-
garlic clove1
-
yellow onion halved1
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
734 kJ /
175.4 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is Always Room at Our Table
26 Rezepte
USA
USA
TM7™ Manifesto
200 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Date and Nut Balls
20 Min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 Min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 Std. 40 Min
Red Beans and Rice
1 Std. 15 Min
Teriyaki Chicken
1 Std.
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Four Cheese Pizza
25 Min