Geräte und Zubehör
Pinakbet
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
8 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
red onions quartered30 g
-
vegetable oil20 g
-
tomatoes cut into wedges50 g
-
pork mince, lean50 g
-
pumpkin cut in cubes (3 cm)150 g
-
Chinese long beans cut in pieces (3 cm)150 g
-
bitter gourd sliced in half, deseeded with white membrane removed and cut in pieces (1 cm)150 g
-
okra, fresh cut in half diagonally150 g
-
aubergines cut in pieces diagonally (2 cm)150 g
-
bagoong40 g
-
fish sauce15 g
-
sugar10 g
-
raw shrimp, peeled, deveined100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
616 mg
Eiweiß
4.1 g
Brennwert
316.4 kJ /
75.6 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
8.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Filipino Favorites
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Calamansi Juice
5min
Embotido
Pas d’évaluation
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Pas d’évaluation
Stir fried broccoli and carrots
12min
Braised Rice Wine Fish
20min
Gambas
10min
Pork Adobo
55min
Bicol Express
45min
Laing
1h 50min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min