Geräte und Zubehör
Rijst met Zeevruchten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portie
Zutaten
-
olijfolie85 g
-
teentje knoflook1
-
inktvis, hele, medium in stukken gesneden (2 cm)300 g
-
garnalen hele, ongepeld rauw8
-
witte wijn200 g
-
water350 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
Spaanse ui in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
paprikapoeder1 tl
-
saffraan draadjes1 - 2 snuifjes
-
voedingskleurstof½ tl
-
tomatenblokjes uit blik50 g
-
pulp van gedroogde choricero pepers 'pulpa de pimiento choricero'1 tl
-
witte kortkorrelige rijst300 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
556.6 mg
Eiweiß
34.2 g
Brennwert
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min