Geräte und Zubehör
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portie
Zutaten
-
olijfolie45 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
bruine suiker200 g
-
zout1 ¾ tl
-
rode wijnazijn200 g
-
verse champignons in dunne plakjes gesneden100 g
-
jonge spinazie, vers grof gehakt, plus extra voor de garnering50 gram
-
eieren4
-
melk30 g
-
verse bieslook fijngehakt5 g
-
paprikapoeder½ tl
-
verse geitenkaas verkruimeld60 gram
-
water500 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om te bakken2 - 3 el
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
stokbrood in 4 stukken gesneden en horizontaal gehalveerd1
-
spek, gezouten, gesneden8
-
roomkaas8 eetlepels
-
tomaat4 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2157.1 mg
Eiweiß
30.5 g
Brennwert
4611 kJ /
1102.1 kcal
Fett
62.4 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
105.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 Std. 55 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen