Geräte und Zubehör
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Zubereitung 35 Min
Gesamt 13 Std. 10 Min
6 portie
Zutaten
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (optional)10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
179.1 mg
Eiweiß
10.9 g
Brennwert
4882.9 kJ /
1167 kcal
Fett
95.2 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
31.1 g
Kohlenhydrate
76.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Vegan boter
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Amandelcake
50 Min