Geräte und Zubehör
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
6994.2 mg
Eiweiß
37.8 g
Brennwert
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Fett
36.1 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
38.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pork Humba
Keine Bewertungen
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
Creamy Feta Dip
5 Min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 Min
Carnitas
50 Min
Eastern European Brunch
1 Std. 30 Min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 Min
Braised Beef Stew with Radish
2 Std. 25 Min
Gambas
10 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Easy Chinese beef and tomato
40 Min