Geräte und Zubehör
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
broccoli florets300 g
-
red capsicums cut in pieces150 g
-
apples cut in quarters100 g
-
30 g sunflower seedspine nuts30 g
-
olive oil25 g
-
15 g white balsamic vinegarfruit vinegar15 g
-
honey1 tsp
-
wholegrain mustard1 ½ tsp
-
1 tsp herb saltsalt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
444.7 kJ /
106.3 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Every season is a Healthy Season
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Apple strudel
1 Std. 20 Min
Cooking Long Pasta
Keine Bewertungen
Lemon Ginger Morning Elixir
45 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Mint béarnaise
25 Min
Kimchi Tofu Soup
35 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 Min