Geräte und Zubehör
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
-
dark brown sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
ginger, dried, ground1 tsp
-
pork tenderloin (approx. 450 g - 680 g), cut in half1
-
garlic powder1 tsp
-
cinnamon, ground½ tsp
-
clove, ground¼ tsp
-
black peppercorn1 tsp
-
cayenne pepper, dried, flake½ tsp
-
shallot quartered lengthwise8 ounce
-
lemon grass, fresh (10 cm/4 in. piece), quartered lengthwise
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1850 g
-
lemon juice1 ounce
Ginger Glaze
-
dark brown sugar115 g
-
minced ginger, preserved2 tsp
-
cornstarch1 tbsp
-
water115 g
-
soy sauce30 g
-
non-stick spray oil
-
rice vinegar60 g
-
parsley, fresh to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2009.1 mg
Eiweiß
21.1 g
Brennwert
1539.4 kJ /
367.9 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
51.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Korean Fried Chicken Wings
3 Std. 10 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
Keine Bewertungen
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 Std. 25 Min
Chunky Guacamole
10 Min
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Charcoal Bread
2 Std. 35 Min
Blood Orange Margarita
15 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 Min
Lemonade
5 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min