Geräte und Zubehör
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 20 Min
8 portie
Zutaten
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
282 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1785 kJ /
425 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bevroren Passie
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Pindakaas Crackers
35 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min