Geräte und Zubehör
Salsa verde
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
180 g
Zutaten
-
ceapă roșie30 g
-
oțet de vin roșu10 g
-
ulei de măsline extravirgin plus pentru a acoperi80 g
-
cățel de usturoi1
-
capere baby, murate20 g
-
file de anchois conservat în ulei4
-
busuioc proaspăt doar frunzele3 fire
-
pătrunjel verde doar frunzele5 fire
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 180 g
Natrium
1064.1 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Fett
81.1 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.7 g
Kohlenhydrate
5.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gust de toamnă
7 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mousse de zmeură și căpșune
Keine Bewertungen
Blue Hawaii
Keine Bewertungen
Pandișpan cu portocale roșii și Campari, la aburi
1 Std. 45 Min
Tartă cu ciuperci, castane și merișoare
1 Std.
Sărmăluțe altfel
Keine Bewertungen
Cocktail ”White Russian”
5 Min
Vin spumant cu lămâie
Keine Bewertungen
Supă de dovlecei; Pește gătit la aburi și cartofi cu sos de lămâie
Keine Bewertungen
Spaghetti cu usturoi, ulei și peperoncino
Keine Bewertungen
Sorbet Gin și tonic cu castravete
Keine Bewertungen
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2 Std. 20 Min
Risotto
40 Min