Geräte und Zubehör
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
Jalapeño Cornbread
-
jalapeño pepper halved, to taste2 - 3
-
polenta meal (any type)170 g
-
wheat flour135 g
-
sugar40 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
butter, unsalted (from cows' milk) diced, plus extra for greasing60 gram
-
eggs, large2
-
buttermilk250 g
-
canned sweet corn kernels drained130 g
Maple Butter
-
butter, unsalted soft110 g
-
milk30 g
-
dark brown sugar, soft1 tsp
-
maple syrup2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
628.9 mg
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
1357.9 kJ /
324.6 kcal
Fett
20.6 g
gesättigte Fettsäuren
12.2 g
Kohlenhydrate
29.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Holiday Table
14 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Pizza Diavola
Brak ocen
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Chocolate Peanut Butter Cups
1 godz. 5 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 godz. 30 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Cranberry Almond Financier
1 godz.
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
Orange Curry Dressing
10 min
Lychee Sorbet with Vodka
8 godz. 15 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Buffalo Chicken Wings
1 godz. 5 min