![Makis Makis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DBCCFEF7-16CD-41A0-88AF-A4340E17F180/Derivates/DF55BF8C-F906-4AB6-AD55-DCDF0B650C7F.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le riz à sushi
- 300 g de riz à sushi
- 850 g d'eau
- 60 g de vinaigre de riz
- 20 g de saké
- 1 citron vert, zeste et jus
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 6 feuille de nori
- 150 g de thon frais, coupé en lamelles
- 1 avocat, coupé en fines lamelles
- 15 g de pâte de wasabi, prête à l'emploi
- 3 pincées de fleur de sel
La vinaigrette au wasabi
- 100 g de sauce de soja
- 100 g d'huile d'olive
- 50 g de pâte de wasabi, prête à l'emploi
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1865.2 kJ / 445.8 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 22.1 g
- Saturated Fat
- 3.2 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 1384.7 mg
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