Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Schokoladen-Sorbet
- 60 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 1 Orange, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 120 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 500 g Wasser
- 25 g Kakaopulver
- 1 Prise Salz
Pfefferminz-Pesto und Fertigstellung
- 30 g Mandeln
- 1 Bund Pfefferminze, ohne Stiele
- 50 g neutrales Öl
- 15 g Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Gemüse-Gewürz-Reis
45 min
Mango-Sorbet
30 min
Mango-Kokos-Mousse
4 Std. 35 Min
Mango-Sorbet
12 Std. 30 Min
Avocado-Frischkäse-Mousse mit Limette
15 Min
Reis-Stärke-Brot
1h 15min
Glutenfreie Mandel-Tartelettes mit Orangencurd
1 Std. 50 Min
Sesampralinen mit Pumpernickel
2h
Rote Grütze mit Tapioka
20 min
Weiße Schokocreme mit Mangosauce (vegan)
2h 40min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50 min
Mango-Thai-Basilikum-Lassi
5min