Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g Fischabschnitte (Gräten, Köpfe, Abschnitte, Schwänze etc.), roh
- 80 g Staudensellerie
-
4
Schalotten
or 3 Zwiebeln, halbiert - 4 Stängel Petersilie
- 1 Zweig Thymian
- 1 Zweig Estragon
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 Nelken
- 6 weiße Pfefferkörner
- 500 g Weißwein
- 600 g Wasser, kalt
- Nutrition
- per 1 Gesamtrezept
- Calories
- 970 kJ / 230 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch
1 godz. 20 min
Geflügelleber-Pastete
1 godz. 10 min
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30 min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2h
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Muschelsuppe
40 Min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1h
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Gemüsefond
45min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1h 15min