Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La sauce au caramel
- 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de noix de pécan
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2850 kJ / 686 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Carbohydrates
- 49.9 g
- Fat
- 49 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau au chocolat express
20 Min
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min
Brownie
45 Min
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1 Std. 45 Min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1 Std. 20 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Tarte chocolat caramel
2 Std. 15 Min
Cookie shooter
1h 5min
Galette classique
1 Std. 35 Min
Cookies macadamia-chocolat
35 Min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55 Min
Tarte au chocolat
1 Std. 40 Min