Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di gelatina in fogli, (circa 10 fogli)
- 75 g di acqua
- 75 - 80 g di succo di limone (circa 2 limoni)
- 1000 g di pere, pelate e tagliate a pezzi
- 6 cucchiai di zucchero
- 750 g di fragole, tagliate a fettine
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 254 kJ / 61 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 0.35 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Guetzli dell’Avvento
No ratings
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 Min
Pizza turca - Lahmacun
1h 10min
Salsa olandese
No ratings
Sorbetto alle fragole con spuma al basilico
5 Std.
Insalata di verdure al bicchiere
20 Min
Filetto alla Wellington natalizio
3 Std. 30 Min
Sfogliata del Canton Uri
No ratings
Zuppa di farina alla basileese
1h 10min
Panini al müesli
No ratings