Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Il biscotto
- 135 g di mandorle tritate
- 150 g di zucchero a velo
- 50 g di zucchero
- 5 albumi d'uovo
- 40 g di croccante tritato (vedi consiglio)
La ganache al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 250 g di panna con il 30% di grassi, molto fredda
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2165 kJ / 519 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 34 g
In Collections
Alternative recipes
Cotechino e lenticchie
1 godz.
Crostata di mele
1u. 15min
Salsa olandese
No ratings
Glassa al burro
5 Min
Crêpes
1u. 15min
Limonata
5 Min
Tiramisù
5h 40 min
Crêpes
1 Std. 20 Min
Pane all'aglio
15 Min
Focaccia con acciughe
No ratings
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min