Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Il biscotto
- 135 g di mandorle tritate
- 150 g di zucchero a velo
- 5 albumi d'uovo
- 50 g di zucchero
- 40 g di croccante tritato (vedi consiglio)
La ganache al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 250 g di panna con il 35% di grassi, molto fredda
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2165 kJ / 519 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 34 g
In Collections
Alternative recipes
Frappè di fragole
5 min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 min
Crocchette di patate a faccina
2 godz. 5 min
Pane di frumento e farro
12h
Scaloppine ai funghi
40min
Bibita ACE
10 min
Freakshakes gusto crostata
2 godz. 30 min
Farfalle ai quattro formaggi
20 Min
Focaccia di ceci saporita
3h
Meringhe affogate
40min
Cornetti al cioccolato
3 godz. 35 min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min