Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 325 g di panna con il 35% di grassi
- 250 g di zucchero
- 230 g di miele liquido
- 35 g di burro, a pezzi
- 125 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 75 g di cioccolato fondente, 99% di cacao, a pezzi
- 1 pizzico di fior di sale
- 50 g di mandorle pelate, tostate
- 50 g di arachidi, tostate, non salate
- 50 g di anacardi, tostati, non salati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 265 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Albumi montati a neve
5 Min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Condimento balsamico
No ratings
Purè di patate
45 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Creste di gallo all'anice
No ratings
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Pizza alla farina di farro
No ratings
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Confettura classica
55min