Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de cerises avec les noyaux
- beurre, pour le moule
- 125 g de sucre roux, et un peu pour le moule
- 30 g de fécule de maïs
- 50 g de lait
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 40 g d'amandes en poudre
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1475.2 kJ / 352.2 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 38.7 g
- Fat
- 19.7 g
- Fibre
- 2.3 g
Alternative recipes
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 godz.
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Cuajada aux abricots
50min
Clafoutis aux cerises
50min
Clafoutis aux pêches et gingembre frais
1h 10min
Clafoutis aux myrtilles
50min
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Clafoutis figues-amandes
50min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte aux mirabelles
50min
Clafoutis aux abricots
55min