Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Staudensellerie, in Stücken
- 250 g Möhren, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Tomaten, halbiert
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Champignons, frisch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, nach Wunsch
- 6 Zweiglein gemischte Kräuter (Basilikum, Salbei, Rosmarin), frisch, abgezupft
- 4 Stängel Petersilie
- 120 g Meersalz, grob
- 30 g trockener Weißwein
- 1 EL Olivenöl
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 2246 kJ / 538 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 18.6 g
Alternative recipes
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 min
Tomaten-Ketchup
40 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 min
Tomatenketchup
1 Std. 20 Min
Erdbeer-Curry-Ketchup
40 min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 Std. 10 Min
Süß-scharfe Chilisauce
45 min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Kräuter-Grill-Salz
10min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Senf, indisch
15min