Eiweißkuchen
TM6 TM5

Eiweißkuchen

3.8 (620 ratings)

Ingredients

  • Butter zum Einfetten
  • 7 Eiweiß
  • ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
  • 120 g Skyr
    or 120 g Magerquark
  • 40 g Sonnenblumenöl
  • 50 g Eierlikör
  • 100 g Zucker
  • 165 g Dinkelmehl Type 630
  • 1 Pck. Backpulver
  • 1 Dose Mandarinen (310 g), abgetropft
  • Puderzucker zum Bestäuben

Nutrition
per 1 Stück
Calories
714 kJ / 171 kcal
Protein
5 g
Carbohydrates
24 g
Fat
5 g
Fibre
0.7 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes