Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Schweinehackfleisch
- 150 g Kalbshackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 ½ TL Salz
- 1 geh. TL Senf
- 1 frische Chilischote, entkernt, in Stücken
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Röstzwiebeln
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1392 kJ / 333 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 32 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Englische Stollen
32 Std.
Birnenkuchen mit Speck (Schleswig-Holstein)
1h 15 min
Einhorn-Limonade
6 Std. 15 Min
Lammbratwurst
3h 30min
Wild-Terrine
1h
Millefeuille
5h
Spritzkuchen
1h
Pekingsuppe
45min
Picknick-Brötchen
2h
Donuts mit Glasur (The Simpsons)
2 Std. 45 Min
Quarkbällchen (Nautzen)
45min
Windbeutel mit Sahne-Kirsch-Füllung
1h 50 min