Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Roggenkörner
- 450 g Dinkelmehl Type 630
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 320 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 100 g Schinkenwürfel
- 4 Frühlingszwiebeln, 2 davon in Stücken und 2 in feinen Ringen
- 300 g Schmand
- 1 TL Kräutersalz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Trauben, kernlos, halbiert
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 864 kJ / 206 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2.7 g
Alternative recipes
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min
Kirsch-Baiser-Tarte
2 Std. 15 Min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 Std. 15 Min
Kleine Schokoladenstollen
48 godz.
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Rhabarber-Minz-Limonade
2h 30min
Stachelbeer-Streuseltaler
1 Std. 45 Min
Frühlingstorte mit Radieschencreme
1 godz. 15 min
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
2h 30min
Käseecken zum Zupfen
1óra 50p
Würzfleisch (Ragout fin)
1 Std.