Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero
- 1 pasta sfoglia, spianata, rettangolare, (21 cm x 13 cm)
Ripieno di crema
- 250 g di latte
- 2 uova
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di zucchero vanigliato (5 g)
- 3 fogli di gelatina, messi in ammollo per 5 minuti nell’acqua fredda e strizzati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
Finitura e glassa
- 2 cucchiai di gelatina di mele cotogne
- 1 cucchiaio di acqua, heiss
- 5 gocce di succo di limone
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 3148 kJ / 755 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 83 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Biscotti soffici al pistacchio
No ratings
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Polenta
1 Std.
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Cosce di dama
No ratings
Pane all'aglio
15 dk
Crème brûlée al cioccolato
No ratings
Pasta con pollo e funghi
No ratings
Cracker al formaggio
2 Std. 30 Min
Crostata ai lamponi
1 Std.