Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero
- 1 pasta sfoglia, spianata, rettangolare, (21 cm x 13 cm)
Ripieno di crema
- 250 g di latte
- 2 uova
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di zucchero vanigliato (5 g)
- 3 fogli di gelatina, messi in ammollo per 5 minuti nell’acqua fredda e strizzati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
Finitura e glassa
- 2 cucchiai di gelatina di mele cotogne
- 1 cucchiaio di acqua, heiss
- 5 gocce di succo di limone
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 3148 kJ / 755 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 83 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
panini al latte
2h 5 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Condimento allo yogurt
5 Min
Crêpe
1sa 15 dk
Pizza Margherita
2 Std.
Crostata al Vin cuit
No ratings
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
No ratings
Gnocchi di patate
1sa 15 dk
Pudding alle fragole
No ratings
Macarons al caramello
1 Std. 50 Min
Panini per hamburger
1 Std. 45 Min
Biscotti milanesini
3h