Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g vegetarischer Aufschnitt, in Scheiben, halbiert (z. B. Mortadella von Rügenwalder Mühle)
- 80 g Gouda, in Scheiben, halbiert
- 70 g Cornichons, in Stücken
- 10 g Gurkenwasser von den Cornichons
- 150 g Frischkäse
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 397 kJ / 95 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 min
Hüttenschmaus
5 min
Möhren-Quark-Aufstrich mit Walnüssen
10 min
Veganes "Schmalz"
3h 15 min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10 min
Veganer Eierlikör
6h
Kerniger Brotaufstrich
5 min
Käse-Salat
15min
Möhren-Apfel-Aufstrich
20 Min
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1h 10 min
Vegane Leberwurst-Alternative
20 Min
Veganes "Mett"
1h 10 min