Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di latte
-
½
cubetto di lievito di birra fresco
or 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
- 200 g di speck a fette
- 200 g di formaggio Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
-
1
tuorlo per spennellare
or 20 g di latte
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2776 kJ / 663 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Carbohydrates
- 72.9 g
- Fat
- 29.4 g
- Fibre
- 3.2 g
Alternative recipes
Ghirlanda centrotavola
5h 5 min
Pasta Choux
2j
Pan Brioche
8h
Pasta frolla
1h 50min
Focaccia tramezzino
2j 5 menit
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Treccia molisana pasquale
4j 30 menit
Torta di rose
2j
Tortano speck e fontina
2j
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Fagotto napoletano
2h 15 min
Brioche ai peperoni
2h 45 min