Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 372.4 kJ / 89 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 7.2 g
- Fat
- 5.4 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 146 mg
In Collections
Alternative recipes
Panzerottini TM6
4 Std.
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h
Polpette di mortadella
20 min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 min
Parmigiana di patate
2 Std.
Polpette spinaci e mozzarella
45 min
Torta salata patate e cipolle
55 min
Polpettine dolci di semolino
40 min
Stecco di carne con cuore filante
20 min
Insalata speziata di patate, melone e speck
30 min
Cheesecake meringata
3 Std. 30 Min
Frittelle di patate aromatiche
45 min