Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 372.4 kJ / 89 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 7.2 g
- Fat
- 5.4 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 146 mg
In Collections
Alternative recipes
Tortilla saporita
45 min
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Brutti ma buoni di patate
55min
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Torta salata a formaggio Brie
50min
Wurstel panati (senza glutine)
30 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Parmigiana di patate
2h
Patate gratinate al formaggio
2h
Rösti di patate
1h
Crema al Parmigiano Reggiano
10min