Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Zucchero alla cannella
- 80 g di zucchero
- 2 stecche di cannella (circa 5 cm l’una)
Banane con salsa al cocco e cannella
- 1850 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- 2 banane mature (circa 100-120 g l’una), tagliate a metà
- ½ cucchiaio di olio di cocco, pressato a freddo
- ½ cucchiaio di scaglie di cocco, tostati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1225.1 kJ / 292.5 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 60.2 g
- Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Sugo di verdure
40min
Spätzle al formaggio
1 Std. 10 Min
Cottura della pasta
25 min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Insalata di couscous
50 min
Torta al cioccolato cotta a vapore con panna montata
1 Std. 10 Min
Crema spalmabile mediterranea ai pomodori
15 Min
Yogurt
12 Std.
Knödel
50 min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1 Std.
Pasta con ragù di verdure
45 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.