Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
or 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
or 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina tipo 0
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 2 pizzichi di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 64.7 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pizzette
3h 40min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pane alla birra (TM6)
4h
Focaccine morbide
3h 30 min
Ciabattine
3h 30 min
Pane bianco
3 Std.
Focaccine all'origano
1hod. 30min
Focaccine con olive
3h 50min
Focaccia caprese
3h 30 min
Pane alla ricotta
3 Std.
Focaccine con pomodorini
3h 40min