Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 Eier, hart gekocht, geschält
- 50 g Essiggurken abgetropft, in Stücken (2 cm)
- 250 g Halbfettquark
- 100 g Mayonnaise
- 1 Bund Schnittlauch (ca. 10 g), fein geschnitten, die Hälfte (5 g)
- 20 g grobkörniger Senf
- 1 TL Currypulver, mild
- ¼ TL Paprika
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Laugenbrötchen (z.B. Zöpfli, je ca. 90 g), aufgeschnitten
- 24 Kapernäpfel, eingelegt, abgespült, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2765 kJ / 663 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
French Dressing
15 min
Knoblauchsauce
15 min
French Dressing
20 min
Wurst-Käse-Salat
10min
Apfelglace mit Kokosmilch
10min
Eier-Tatar
35 min
Thonmousse
5 min
Knoblauchsauce
10min
Hamburger mit Coleslaw
40min
Fruchtglace
5 min