Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 100 g di zucchero
- 50 g di farina
- 2 uova
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 600 g di frutta fresca mista (kiwi, pesca, fragole , ribes, lamponi, uva)
- 200 g di gelatina neutra di frutta
- 60 g di liquore all'arancia
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1436 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 50.8 g
- Fat
- 13.1 g
In Collections
Alternative recipes
Torta della nonna
1h 30min
Tiramisù alle fragole
3h 30min
Crostata bigusto
1 godz. 55 min
Crostata alle fragole
2 Std.
Torta cremosa al limone
2h 30min
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 godz.
Crostata al tiramisù
3h 15min
Crostata di marmellata o confettura
1h 10min
Torta alle fragole
2 Std.
Crostata di mele
1h 5min
Torta di mele e nocciole
1 godz.