Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Leberpfannkuchen
- 600 g Hühnerleber, in Stücken
- 2 Eier
- 50 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Öl zum Braten
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Rüebli, in Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g pflanzliches Öl
- 85 g Ketchup
- 120 g Mayonnaise (siehe Tipp)
-
10
g Dill, frisch, gehackt
or 10 g Kräutermischung, frisch, gehackt - 50 g grüne Peperoni, in Würfeln (5 mm)
- 50 g rote Peperoni, in Würfeln (5 mm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1 Std. 10 Min
Avocado-Zitronen-Creme
20min
Mini-Plumcake mit Jogurt
40min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24h
Krokante Schoggi-Torte
15u.
Fleischpasteten
3 Std.
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Überbackener Cheesecake
3h 10 min.
Erdbeerpudding mit Birnen
24h
Ribisel-Pavlova
2 godz. 50 min
Schoggi-Coulant mit Herz
1h 30min