Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di formaggio Emmental
- 1000 g di patate a pasta farinosa, sbucciate e a fette (0,5 cm)
- 350 g di latte
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di burro, non salato, morbido
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optional)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 60 g di semi misti, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 184 kJ / 44 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 4.5 g
- Fat
- 2.3 g
- Saturated Fat
- 0.9 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 83.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Purè di patate
45 Min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
No ratings
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Impasto per pizza
1 Std.
Gelato alla mela con latte di cocco
10min
Crêpe
1 Std. 15 Min
Besciamella
15min
Risi e bisi
35min
Involtini primavera
30 Min
Pizza Margherita
2h
Torta salata di spinaci e pomodorini
1u. 45min
Bastoncini di pesce con salsa al pomodoro
No ratings